Telefoon 0299 361259  |  Mobiel 06 29517406

info@decopaintvolendam.nl

Onze werkwijze

HELDER EN DUIDELIJK

Als opdrachtgever wilt u weten waar u aan toe bent. U gaat immers werkzaamheden aanbesteden die niet alleen kosten met zich meebrengen. Maar waarbij u ook verzekerd wilt zijn van een resultaat dat er zijn mag: strak uitgevoerd, in het oog springend en een meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand.

DecoPaint kent een gestructureerde aanpak zodat u constant op de hoogte bent in welke fase de werkzaamheden zich precies bevinden. We nemen de afzonderlijke stappen even kort met u door.

• Stap 1: Contact
• Stap 2: Afspraak ter plaats
• Stap 3: Offerte
• Stap 4: Toelichting op offerte
• Stap 5: Orderbevestiging en planning
• Stap 6: Aan de slag
• Stap 7: Oplevering
• Stap 8: Garantie
• Stap 9: Regulier onderhoudsplan

Stap 1: Het eerste contact

Voor vragen zijn wij tijdens werkdagen altijd telefonisch direct bereikbaar via 06 29 51 74 06 of 0299 361 259. Heeft u plannen of bent u geïnspireerd geraakt door onze website, neem dan gerust contact met ons op

Stap 2: Afspraak ter plaatse

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de aard en omvang van de werkzaamheden te inventariseren. In deze fase kunnen wij u ook adviseren over de beste materialen, kleurstellingen en de planning. Gaan uw wensen verder dan puur schilderwerk, ook voor de afwerking met gipslijsten en renovatie & reparatie kunt u bij ons terecht.

Stap 3: Offerte

Wij voorzien de offerte van een uitgebreide mondelinge toelichting zodat vooraf alles duidelijk is.

Stap 4: Toelichting op de offerte

Zodra de offerte akkoord is, ontvangt u van ons een orderbevestiging en een planning van de werkzaamheden. Daarbij houden we rekening met eventuele andere werkzaamheden aan uw pand.

Stap 5: Orderbevestiging en planning

Wanneer de offerte akkoord en bevestigd is, kan DecoPaint een planning afgeven. U weet dan precies wanneer en wie er bij u aan de slag gaan en op welke termijn de werkzaamheden worden afgerond.

Stap 6: Aan de slag

Op de aangegeven datum gaan we aan de slag met de uitvoering en we zorgen dat we op de afgesproken datum klaar zijn.

Stap 7: Oplevering

 Als de werkzaamheden voltooid zijn, lopen we samen met u de resultaten na en controleren we of alles volgens de offerte is uitgevoerd. Bij onverhoopte onvolkomenheden maken we meteen een afspraak om dit op te lossen.

Stap 8: Garantie

Als alles naar wens is gerealiseerd, ontvangt u van ons een schriftelijke garantie op de gebruikte materialen en het geleverde werk.

Stap 9: Regulier onderhoudsplan

DecoPaint heeft goede ervaring met meerjarig onderhoud: het schilderwerk wordt dan regelmatig en tijdig bijgehouden waardoor de kosten op termijn aanmerkelijk lager zijn. Wij vertellen u er graag alles over.

U ziet het: wij begeleiden u van het eerste contact tot en met de oplevering en de garantie, en nog verder als dat moet. Helder en duidelijk, zonder verrassingen achteraf.

Gratis Offerte

Neem de proef op de som en laat ons een offerte voor u maken. U zult verrast zijn door onze scherpe tarieven. Dat betekent niet dat wij concessies doen aan de kwaliteit. Die staat bij ons altijd boven aan. Neem een kijkje naar onze projecten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.