Telefoon 0299 361259  |  Mobiel 06 29517406

info@decopaintvolendam.nl

 

Integrale aanpak onderhoud

Voorafgaand aan het echte schilderwerk buiten zorgt DecoPaint voor een gedegen voorbereiding. Indien noodzakelijk wordt het gehele onderhoud van het houtwerk of zelfs de volledige gevel bij de werkzaamheden betrokken en direct in de offerte meegenomen. Het gaat daarbij om lichte renovatiewerkzaamheden zoals:

          • herstel van houtrot

          • loodgieterswerk

          • voeg- en stucwerk

 

Voor deze aanvullende werkzaamheden heeft DecoPaint specialisten in huis die het onderhoud van uw woning of bedrijfspand naar een hoger niveau brengen. Daardoor heeft u er niet alleen langer plezier van, op termijn scheelt het ook in de kosten.

 

 

houtrot reparatie, houtrotreparatie

DecoPaint werkt voor duurzaam houtherstel en –onderhoud volgens de systematiek van Repair Care International. Dat betekent het gebruik van hoogwaardige producten voor professionele houtreparatie en vakmensen met gecertificeerde opleidingen voor de behandeling van houtrot of andere schade aan houtwerk. Het resultaat is er dan ook naar: reparaties met producten van Repair Care Internationaal gaan minstens tien jaar mee. Die garantie krijgt u van ons zwart op wit.

Offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig wat uw schilders project gaat kosten? Wij rekenen dat graag

vrijblijvend en GRATIS voor u uit. Vul onderstaand formulier in en

wij presenteren u zo snel mogelijk een offerte waar u blij van wordt.

MEER INFORMATIE: BEL ONS DAN OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN

Submitting Form...

The server heeft een fout geconstateerd.

Form received.

BEL MIJ VOOR EEN AFSPRAAK