Telefoon 0299 361259  |  Mobiel 06 29517406

info@decopaintvolendam.nl

Allround schilders met passie en ervaring

Uw huis of bedrijfspand is een kostbaar bezit dat pas echt zijn waarde behoudt als het goed wordt onderhouden. Schilderwerk dat in uitstekende conditie verkeert, springt daarbij in het oog en geeft een rijke uitstraling. Een juiste kleurkeuze brengt nog extra karakter en aanzien. De Volendamse onderneming DecoPaint heeft alle kennis en kunde in huis om alle schilderwerkzaamheden professioneel uit te voeren.

DecoPaint werkt met een gestructureerde aanpak zodat u als opdrachtgever precies weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een eenmalig project of een meerjarig onderhoudscontract, wij informeren u constant over de voortgang van de werkzaamheden: vanaf de offerte tot en met de oplevering en de garantie. DecoPaint verzorgt binnen en buiten integraal schilderwerk voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers zoals aannemers, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Voor aannemers, corporaties, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) verzorgt ons team van ervaren schilders onder andere (planmatig) onderhoud, sauswerk, scanwerk, spuitwerk en houtrotreparatie.

Repareren: goedkoper, sneller en milieuvriendelijker. Wij repareren volgens de systematiek en met produkten van Repair care.

Gratis Offerte

Bent u nieuwsgierig wat uw schilders project gaat kosten? Wij rekenen dat graag vrijblijvend en GRATIS voor u uit. Vul onderstaand formulier in en wij presenteren u zo snel mogelijk een offerte waar u blij van wordt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.